BoMiArt "Dat wat thuis niet mag.."

Wat biedt BoMiArt

Een workshop met Actionpaining of andere schilder technieken is beschikbaar voor maximaal 10 personen, duurt c.a. 1,5-2 uur.
Contactformulier is hier te vinden.

BoMiArt
BoMiArt
BoMiArt

Verf en Schilderen Action Painting provincie Utrecht, Dat wat thuis niet mag.

Bij een workshop action painting, waarbij niet zozeer het resultaat maar het proces als doel wordt gekozen is de techniek de uitdagende factor. Kun je het gebruik van de kwast loslaten en al je energie in de verf stoppen zonder dat het alleen gooien en smijten wordt. Wat gebeurt er als we ons even helemaal los maken en alle drukte en frustratie van de afgelopen tijd in dynamiek omzetten. Na een paar minuten afstand nemen en besluiten hoe en of we verder gaan. Wat gebeurt er met mij en mijn mede cursist als we de remmen even losgooien. Het resultaat is steeds verrassend en uitdagend.
Gehuld in beschermende kleding die door BoMiArt ter beschikking wordt gesteld gaan we in kleine groepjes aan de slag op een door het groepje gekozen formaat: bescheiden, groot of enorm! Later kan, als men daar behoefte aan heeft, het resultaat worden ingelijst en als blijvende herinnering worden meegenomen, al hoeft dat natuurlijk niet!
Kosten vanaf € 37,50 per persoon.

BoMiArt

Verf en Schilderen Landschapschilderen met acrylverf en paletmes

Hoe mooi kan het zijn je te laten inspireren door kleur, sfeer en materiaal om dit daarna om te zetten in een verrassend mooi landschap met acrylverf. Net als bij topsport starten we met een ‘warming up’ in de vorm van het bekijken van inspirenden natuurbeelden. Kies je sfeer, kies je formaat, plaats je horizon en laat je leiden door het materiaal naar je eigen meesterwerk. Iedereen kan het, het niveau bepaal jezelf. Verras jezelf en geniet van het proces. Neem contact op om je wensen te bespreken zodat wij goed voorbereid je kunnen begeleiden tijdens deze workshop.
Kosten vanaf € 35,- per persoon.

BoMiArt
BoMiArt

Verf en Schilderen Acrylverf-gieten of Acrylic pouring

Een workshop waarbij je elke keer weer verrast wordt door het resultaat, zo mooi! Een techniek waarbij je je mag laten gaan in het kiezen van je kleuren. Een moment voor jezelf waarbij je even loskomt van de dagelijkse dingen.

Acrylverf gieten, ook wel Acrylic pouring genoemd, is een abstracte kunstvorm te gebruiken in functionele attributen. Het is niet moeilijk en kan eigenlijk niet fout gaan. BoMiArt zorgt voor deskundige begeleiding tijdens het proces van mengen en gieten en zorgt uiteraard voor alle materialen om mee te werken. Blijft alleen de vraag over “waarop wil je de techniek toepassen?” BoMiArt heeft verschillende voorwerpen die te koop zijn zoals dienbladen groot en klein, houten krukjes, kleine en grote canvasdoeken, maar nog leuker is om je eigen voorwerp mee te nemen. Uiteraard is het verstandig even van tevoren te overleggen of je voorwerp geschikt is voor deze techniek.
Interesse? Leuk, kom met je vriendin(nen), collega’s of…..
Neem contact op via het contactformulier op de website.
Duur: 2 uur (daarna moet het nog enkele dagen drogen)
Kosten: vanaf € 42,50 pp (afhankelijk van de grootte van je voorwerp).

BoMiArt
BoMiArt
BoMiArt

Verf en Schilderen NIEUW!! Workshop Pull String Art

Pull String Art is een fantastische techniek waarbij je door een touwtje in de verf te dopen een prachtige afbeelding kunt maken door deze langzaam door de natte verf te trekken. Laat je verwonderen door het resultaat. Natuurlijk gaan we in de workshop eerst even oefenen om het gevoel “touwtje trekken” in de vingers te krijgen. Maar eigenlijk willen we meer, ja toch, net een stapje verder dan de droge techniek. BoMiArt daagt je uit deze techniek te gaan toepassen op een ondergrond die je zelf creëert door middel van Acryl Pouring (acrylgieten). Dus twee technieken in één! Uiteraard zal BoMiArt je professioneel begeleiden naar een uitdagend werkstuk. Durf het aan en kies een canvas doek dat bij je past ( klein, middel , groot of lang!). Durf je het aan… Leuk! Meld je aan samen met je vriendinnen, vrienden, collega’s of……
Neem contact op met BoMiArt via het contactformulier op de website en wij nemen contact met je op om je wensen en onze mogelijkheden te bespreken.
Kosten vanaf € 42,50 per persoon.

BoMiArt
BoMiArt