BoMiArt "Dat wat thuis niet mag.."

BoMiArt Wie en wat zijn wij

Wij, Mieke en Bob van der Putten, vormen het duo dat zich middels op maat gemaakte workshops en korte cursussen wil profileren op het gebied van creatieve en uitdagende activiteiten. We willen de deelnemers uitdagen om net even een stapje verder te gaan dan men zich in eerste instantie zou wagen.

BoMiArt heeft als motto: "Dat wat thuis niet mag"

Je kunt daarbij denken aan een workshop “schilderen” waarbij niet zozeer het resultaat maar het proces als doel wordt gekozen. De techniek wordt dan de uitdagende factor. Kun je het proces los zien van het product en je laten leiden door kleur, materiaal, muziek en de ander? Wat gebeurd er als we ons even helemaal los maken en alle drukte en frustratie van de afgelopen tijd in dynamiek omzetten. Na een paar minuten afstand nemen en besluiten hoe en of we verder gaan. Wat gebeurd er met mij en mijn mede cursist als we de remmen even losgooien? Naast deze action painting workshops, die afhankelijk van de doelgroep met grote en kleine groepen mogelijk is, bestaan er tal van mogelijkheden op andere manieren samen tot een ontspannen groepsverbindende activiteit te komen. Kom met ons praten en we maken samen een workshop “schilderen” op maat. Wij zorgen voor al het materiaal en deskundige maar vooral enthousiaste begeleiding.BoMiArt

Wanneer het resultaat er ook zeker mag zijn kan dat bijvoorbeeld ook het werken met gips of gietsteen inhouden. Daar worden de deelnemers samen onder deskundige begeleiding meegenomen om zich middels technische stappen te bekwamen in het maken van bijvoorbeeld gevelstenen of tableau. De techniek wordt hier dan gebruikt om van ontwerp tot een product te komen zonder dat de techniek als hindernis in de weg gaat staan. Het proces en het product nemen een belangrijke plaats in maar worden niet boven het plezier geplaatst.


BoMiArt


BoMiArt sluit geen groepen of workshop-ideeën bij voorbaat uit. Het kunnen bedrijfsuitjes, groepen kinderen, ouderen, gezinnen, mensen met een beperking, families of welke samenstelling dan ook zijn. Het aantal deelnemers hangt af van de gekozen vorm.

BoMiArt willen in de vorm van workshops en cursussen de geïnteresseerden in kunst een onvergetelijke ervaring bieden. Een dag of dagdeel helemaal wat anders. Vaak onder het motto, "Dat wat thuis niet mag".BoMiArt

Bob van der Putten.

Al ruim 20 jaar actief als kunstenaar met een voorliefde voor techniek. Hij maakt houten beelden en verwerkt daar af en toe andere materialen in.
Bob heeft als motto de uitspraak van Pippi: “Ik heb het nooit gedaan, dus ik denk wel dat ik het kan”. Met die instelling is hij steeds op zoek naar verwondering en uitbreiding van zijn kunnen. Hij heeft als missie het delen van die verwondering met iedereen die het maar wil horen en voelen.
BoMiArt

Mieke van der Putten.

Naast de jaren lange ervaringen in het onderwijs is ze al 25 jaar actief als schilderes. Maakt werken in allerhande verschillende technieken, van aquarel, acryl, krijt tot collages. Mieke wil graag samen met mensen tot een bijzonder ervaring komen door ongewone technieken en kunstvormen aan te bieden.
BoMiArt